About

CONCEPT VICTORIEI 18

Victoriei 18 s a transformat intr un loc dedicat street food ului din intreaga lume!

Ne place sa calatorim prin lume, sa luam strazile la picior si sa mancam cu pofta din mancarea autentic locala care se serveste pe strada, fierbinte si gustoasa.

Asa ca am creat un meniu care aduna cele mai misto street foods din lume. Ne dam in vant dupa diversitatea incredibila de arome care parca reuseste sa concentreze intreaga poveste a unei tari. Asa ca la noi poti sa gusti de la mancarea picanta de pe strazile din Bombay pana la cea dulce-acrisoara din Phuket, de la burgerul tipic new yorkez pana la micii romanesti care se topesc in gura.

Am reinventat hotdog ul gourmet pe care l-am innobilat cu ingrediente rezervate de obicei pentru farfuriile cu staif. Acum poti sa uiti tot ce stii despre hotdog. Carnatii nostri contin peste 90% carne de curcan si nu au membrana,iar painea este artizanala,framantata special pentru noi in fiecare dimineata. Iar sosurile exotice si ingredientele decandente ca trufe, caviar, brie sau dulceata de ceapa o sa te faca sa te lingi pe degete. Ceea ce e ok, pentru ca la noi totul e permis.

Experienta se traieste din plin daca bei si un pahar rece de sampanie. In ciuda aparentelor, merge perfect!

Decorul nu se lasa nici el mai prejos! E intr o cladire veche monument istoric unde elementele interbelice se combina cu elemente urbane intr o atmosfera contemporana!, este aliniat perfect cu locatia, fix intre vibratiile ultra cool ale centrului vechi si Calea Victoriei, singurul bulevard din Europa unde faci si turism si shopping.

Treci pe la noi sa vezi si nu o sa rezisti sa nu instagramezi!!